driewielfiets nieuw en gebruikte
driewielfiets

BAKFIETS BAK FIETS  BAKFIETSEN
DRIEWIELFIETS DRIEWIELER FIETSEN
DRIE WIEL  DRIEWIELFIETSEN 3WIELFIETS

bakfiets nieuw en gebruikt
Bakfiets


   
   
   

Driewielfiets
Een driewielfiets is geschikt voor mensen die niet goed op een gewone fiets kunnen fietsen. Bijvoorbeeld door een verminderd evenwichtsgevoel, krachtgebrek of gewrichtsproblemen. De driewielfiets is verkrijgbaar in vele uitvoeringen. Veel driewielfietsen kunnen worden uitgevoerd met een elektromotor of een trapondersteuning. Als u vanwege een langdurige ziekte of beperking geen lange afstanden meer kunt lopen, dan is uw bewegingsvrijheid buitenshuis beperkt. Om ervoor te zorgen dat u er toch weer op uit kunt, naar de winkel, familie, vrienden, de dokter etcetera, kunt u overwegen een driewielfiets aan te schaffen. Een driewielfiets is een fiets met meestal één wiel voor en twee wielen achter. Ze zijn er ook met twee wielen voor en één wiel achter. Driewielfietsen zijn geschikt voor mensen die nog wel kunnen fietsen (trappen), maar bijvoorbeeld een evenwichtsprobleem hebben. Het fietsen op een driewielfiets vereist wel oefening. Ons assortiment 3wielfietsen bestaat uit nieuwe driewielers alsmede gebruikte drie wiel fietsen voor zowel volwassenen en kinderen. U vindt onze goed betaalbare driewielfietsen op deze website maar tevens in onze webwinkel waar we een zeer groot assortiment drie wiel fietsen, bakfietsen, scootmobiel, rolstoel, rollator, accessoires, kleding en onderdelen aanbieden, gemakkelijk en goedkoop te bestellen en snel bezorgd.

De driewielfietsen en bakfietsen die we in ons leverprogramma hebben zijn van uitstekende kwaliteit en kunnen tegen "een stootje" Gebruikte driewiel fietsen of bak fietsen de we aanbieden zijn allemaal gecontroleerd en veilig. Uiteraard krijgt u van ons garantie op uw aankopen. Wij zijn al jaren een bekend leverancier van scootmobiel, rolstoel, rollator en alles wat daar mee te maken heeft zoals accessoires, onderdelen en kleding. Onze koerierdienst kan u aankopen overal in Nederland bezorgen goedkope bakfietsen met of zonder huif
goedkope driewielfietsen TIP:  U wilt u driewielfiets of bakfiets verkopen... Wij plaatsen hem gratis op onze websites voor de verkoopprijs die u aangeeft, en pas als hij via ons verkocht wordt berekenen we 20% commissie van de verkoopprijs. Dus No Cure - No Pay. Als u hem ondertussen zelf verkocht heeft ons wel even mailen dat we de driewielfiets of bakfiets verwijderen van de website. Maak gebruik van DIT e-mailadres om uw aanbieding , graag met foto te mailen.
Geef naam, adres, tel.no., merk, model en prijs aan.

Wij komen graag met u in contact bel:   053-4363600
of bezoek ons: Hengelosestraat 116    7514AK Enschede Unit A15
Een scootmobiel of rolstoel huren voor vakantie of revalidatie? Klik HIER

© 2013 bak-fietsen.nl   powered by freedomainshop.com   all our sites   privacy   sitemap   tags