driewielfiets nieuw en gebruikte
driewielfiets

BAKFIETS BAK FIETS  BAKFIETSEN
DRIEWIELFIETS DRIEWIELER FIETSEN
DRIE WIEL  DRIEWIELFIETSEN 3WIELFIETS

bakfiets nieuw en gebruikt
Bakfiets


   
   
   
   
   

Bakfiets
Families met meerdere kinderen hebben al gauw een probleem als ze op de fiets in de stad boodschappen moeten doen. Zware tassen aan het stuur, een kind vr en een ander achterop de fiets zorgen voor onveilige situaties. De bakfiets heeft een lage instap en het zwaartepunt ligt laag bij de grond. De kinderen zitten in een stevige houten bak vr de bestuurder en zitten vast met driepunt-gordels. Even snel de kinderen naar school brengen met een bakfiets is veilig en ontspannend. De 3-wieler bakfiets: De bakfiets met 3 wielen heeft een grote vierkante bak met bankjes in de rijrichting en/of tegen de rijrichting in of bankjes tegenover elkaar links en rechts van de bak. Er kunnen meerdere kinderen (wel 6) in de bak zitten, daarnaast kun je nog veel spullen kwijt in de bak en in de bankjes. De  3-wieler bakfiets, is enorm stabiel. Hij blijft eigenlijk uit zichzelf staan. Bij het wachten voor een stoplicht hoef je je voet helemaal niet aan de grond te zetten. Het uit- en inladen van de kinderen is dus ook erg gemakkelijk. En als ze iets ouder zijn kunnen ze zelfs heel goed zelf in en uit de bakfiets stappen zonder dat je de bakfiets hoeft tegen te houden. Een groot aantal bakfiets modellen kunnen worden voorzien van een huif. U kinderen zijn in de bakfiets zo beschermt tegen regen en wind. Driewiel fietsen en bakfietsen zijn er in een groot aantal modellen, kleuren en materialen en u vindt op de ze website zeker het model driewielfiets of bakfiets wat bij u wensen en budget past. Ook onze bakfietsen van eenvoudig tot geavanceerd model met huif vindt in onze webshop voor snelle service en online bestellen.

De driewielfietsen en bakfietsen die we in ons leverprogramma hebben zijn van uitstekende kwaliteit en kunnen tegen "een stootje" Gebruikte driewiel fietsen of bak fietsen de we aanbieden zijn allemaal gecontroleerd en veilig. Uiteraard krijgt u van ons garantie op uw aankopen. Wij zijn al jaren een bekend leverancier van scootmobiel, rolstoel, rollator en alles wat daar mee te maken heeft zoals accessoires, onderdelen en kleding. Onze koerierdienst kan u aankopen overal in Nederland bezorgen goedkope bakfietsen met of zonder huif
goedkope driewielfietsen TIP:  U wilt u driewielfiets of bakfiets verkopen... Wij plaatsen hem gratis op onze websites voor de verkoopprijs die u aangeeft, en pas als hij via ons verkocht wordt berekenen we 20% commissie van de verkoopprijs. Dus No Cure - No Pay. Als u hem ondertussen zelf verkocht heeft ons wel even mailen dat we de driewielfiets of bakfiets verwijderen van de website. Maak gebruik van DIT e-mailadres om uw aanbieding , graag met foto te mailen.
Geef naam, adres, tel.no., merk, model en prijs aan.

Wij komen graag met u in contact bel:   053-4363600
of bezoek ons: Hengelosestraat 116    7514AK Enschede
Een scootmobiel of rolstoel huren voor vakantie of revalidatie? Klik HIER